Yollarımıza Takılan Trafik İşaret ve İşaretçileri ve Trafik Kurallarına Uyulması Hakkında

01 Temmuz 2019

Sayın Kat Malikimiz,

Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Site Yönetimi olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmede sanayi sitemiz içerisinde bulunan ulaşım yollarında trafik kazaları meydana geldiği, araçların gelişigüzel park edildiği, araç-gereç ve atıkların yol üzerine atıldığı, kamera ve güvenlik sisteminin çalışmasına engel olacak şekilde kameralarımızın görüş açısının kapattığı, anlaşmalı olduğumuz özel güvenlik firmamızın raporlarında belirtilen sorunlar görüşülmüştür.

5216 sayılı Büyükşehir Belediye kanununa göre sorumluluğu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ulaşım yollarında trafik kurallarının düzenlenmesi, tabela ve işaretçilerinin takılması konularında düzenleme talep edilmiştir.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çalışmalar neticesinde trafik düzeni ve kuralları yanında işaretçileri de ulaşım yollarına takılmıştır.

28/06/2019 tarihinden itibaren özellikle esnafımızın ve sitemize gelen vatandaşlarımızın trafik kurallarına dikkat etmeleri cezai bir işleme maruz kalmamalarını rica ederiz. Bu vesile ile bahsi geçen tarihten itibaren trafik düzenleme çalışmaları yapıldığı için ulaşım yollarına da gelişigüzel araç, gereç ve atık malzeme bırakılamayacağı, uzun süreli park yapılamayacağı, kamera güvenlik sistemimizin daha sağlıklı çalışacağı ve hırsızlık gibi olayların daha kolay tespit edileceği düşünülmektedir.

Esnafımızın bugünden sonra trafikle ilgili tüm şikayetlerini site yönetimimiz yanında, Çorlu Kaymakamlığı’na, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na ve Çorlu Emniyet Müdürlüğü’ne de yapabileceklerini bilmeleri gerekmektedir. Konu ile ilgili www.corluyenisanayisitesi.com sayfamızdan da güncel olarak bilgi alabilirsiniz.

Konu İle İlgili İletişim Numaraları

  • Alo Zabıta: 153
  • Çorlu Kaymakamlığı: 02826511001-2826539352
  • Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü: 155 - 2826732493
  • Site Yönetimi: 02826735020 / 05523155020