Çöp Konteyner ve Kazanlarına Usulsüz Çöp Atmak Yasak !

19 Aralık 2019

Çöp konteyner ve kazanlarına usulsüzce atık atılmasına müsaade edilmeyecek; gerek özel güvenlik kameralarımız gerekse de personellerimizce tespit edilmesi halinde cezai işlem uygulanacaktır. Çöp konteyner ve kazanlarına usulsüzce atık atılmasına müsaade edilmeyecek; gerek özel güvenlik kameralarımız gerekse de personellerimizce tespit edilmesi halinde cezai işlem uygulanacaktır.

Yasak olmasına rağmen Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi İmalat caddesinde, bir firmanın çöp konteyner ve kazanlarına atılması yasak olan çöplerini Saha Personellerimize bildirmemiş, Yasak Olmasına Rağmen çöp konteyner ve kazanlarına atmıştır.

Mevcut olayla ilgili Sitemiz Güvenlik Görevlileri ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri izinsiz çöp atan kişilere tutanak tutarak gerekli cezai işlemi uygulamıştır.

Çöp konteyner ve kazanlarına atılması yasak olan atık malzemeleriniz için site yönetimimizin haftada 2 gün (Salı, Cuma) Kepçelerle çöp toplamaya çıkmaktadır. Çöplerinizin alınması için site yönetimimize veya Belediye’ye çöplerin toplanması ile ilgili bildirim yapmalısınız.