Usulsüz Çöp Atanlara Ceza

14 Ekim 2019

Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Site Yönetimi olarak sanayi sitemizdeki ortak kullanım alanlarına, yeşil alanlara ve blok aralarına araç gereç ve atık malzeme atılması yasak olduğu bildirilmiştir.

Yasak olmasına rağmen Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi bünyesindeki ortak kullanım alanlarına ve blok aralarına, yeşil alanlara araç gereç ve atık malzeme, çöp, hurda eşya vb. atılmaktadır.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri ve Site Yönetimi Saha personelleri ortak çalışmasıyla çöpler nizami şekilde toplanmaya devam etmektedir.

Ortak kullanım alanlarına ve blok aralarına, yeşil alanlara usulsüzce araç gereç ve atık malzeme atılmasına müsaade edilmeyecek; gerek özel güvenlik kameralarımız gerekse de personellerimizce tespit edilmesi halinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce cezai işlem uygulanacaktır.

Ortak kullanım alanlarına, yeşil alanlara ve blok aralarına atılması yasak olan araç gereç ve atık malzemeleriniz için site yönetimimizin haftada 2 gün (Salı, Cuma) Kepçelerle çöp toplamaya çıkmaktadır. Çöplerinizi, alınması için ortak kullanım alanlarına, yeşil alanlara ve blok aralarına değil dükkanınızın önüne bırakarak site yönetimimize veya Belediye’ye çöplerin toplanması ile ilgili bildirim yapmalısınız.