Sanayi Sitemizdeki Çevre Temizlik ve Peyzaj Çalışmalarımız

06 Mayıs 2019

Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Site Yönetimi olarak vizyonumuz sanayi sitemizi daha ileriye götürmektedir. Bu amaçla önceliğimizi sitemizi daha nezih bir hale getirmeye verdik. Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri birlikte ile haftanın Salı ve Cuma günleri haftada 2 gün çöp konteyner ve kazanlarına atılamayan atıklar toplanmaktadır.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ile birlikte ortak ve yeşil alanlarda temizlik çalışmaları başlamıştır. Periyodik olarak sanayi sitemizde büyük bir ekip ile temizlik faaliyetleri devam etmektedir.

Daha yeşil daha çevre dostu sanayi sitesi olmak için ortak ve yeşil alanlara ağaç ve bitki ekim çalışmaları başlamıştır.

Sanayi sitemizin en büyük sorunlarından biri olan ortak kullanım alanları ve yeşil alanlardaki atıl halde bulunan, araç gereç ve atık malzemelerdi. Bu araç gereç ve atık malzemeler esnaflarımızın çalışma alanlarını daralttığı gibi sitemize yakışmayacak bir görüntü kirliliği oluşturmaktaydı. Bu konuda esnaflarımızdan ve sitemize gelen misafirlerimizin şikayet ve talepleri ve anlaşmalı olduğumuz özel güvenlik firmamızın raporları doğrultusunda çalışmalarımız başladı. Gerekli izinlerin alınması neticesinde yediemin otopark firması ile anlaşma yapılarak atıl halde bulunan araç, gereç ve atık malzemelerin toplanmasına başlanmıştır.

Vizyonumuzu gerçekleştirmek adına çalışmalarımız devam edecektir.