Sanayi Sitemiz ve Esnaflarımızın Sorunları İçin Komisyon Toplantısı Gerçekleşti

10 Ekim 2019

Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Site Yönetimi Kurulu ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan ve Yönetim Kurulu makamında ziyaret etmişti.

Görüşmede Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile sanayi sitemizin önce sorunların tespiti daha sonrasında sorunların çözümü amacıyla bir komisyon kurulma kararı alınmıştı.

İlk komisyon toplantısı 9.10.2019 Çarşamba günü düzenlendi. Komisyona Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan ile Yönetim Kurulu, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Melih Yamaç ve ilk toplantımıza davetli olarak TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Altayoğlu katıldı. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Site Yönetim Kurulumuz ile birlikte sanayi sitemiz bünyesindeki sokaklarımızda dolaşarak yerinde tespitler yapmış sonrasında Yönetim Kurulumuzun toplantı salonuna geçmişlerdir.

Burada özellikle su kesintileri ve alt yapı problemlerimiz detaylı bir şekilde gözden geçirilmiştir. Konu ile alakalı olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığının, sitemizin alt yapı projelerinin üzerinde çalışılması talebinde bulunulmuştur.

Bu vesile ile öncelikle Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan ile Yönetim Kurulu, TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Altayoğlu, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Melih Yamaç’ın sitemizin ve esnafımızın sorunlarına son derece duyarlı davranmaları Yönetim Kurulumuzca da memnuniyetle karşılanmıştır. Ayrıca kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.