Sanayi Sitemiz Esnaflarına Duyurulur!

16 Ekim 2019

Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitemiz içerisinde dükkanı bulunan KAT MALİKİ VE KİRACI ESNAFLARIMIZ sitemiz içerisinde oluşan faaliyetlerden haberdar olmak, müşteri kitlenizi genişletmek, reklam verebilmek, çözüm ortaklığı, şikayetleriniz, sorunların çözümleri, dilek ve önerileriniz için FİRMA BİLGİLERİNİZİ EN KISA SÜREDE GÜNCELLEMENİZİ rica ederiz.

Adreslerinizi ve firma bilgilerinizi güncellemeniz durumunda Müşterilerinizin size daha kolay ulaşabilir, faaliyet gösterdiğiniz işin detaylarını öğrenebilir ve dolayısıyla müşteri kitlenizin artmasına yardımcı olabilirsiniz.

Siz değerli esnafımızın ve Site Yönetimimizin yapmış olduğu mesleki veya resmi işlerden tüm halkımızın haberdar olması amacıyla desteklerinizi bekliyoruz.

Ayrıca sitemiz içerisinde olup biten durumlardan haberdar olmanız, Sitemiz içerisinde yapılmasını istediğiniz hem sitemize hem esnaflarımıza faydalı olabilecek detayları paylaşmanız ve sonuçlarını görmeniz amacıyla siz değerli esnaflarımıza sunduğumuz birçok yeniliği takip etmenizi rica ederiz.

 

BİLGİ GÜNCELLEMEK İÇİN;

  • Site Yönetimi Ofisimize (postane yanı) gelmenizi,
  • yenisanayisiteyonetimi@gmail.com mail atmanızı,
  • 0552 315 50 20 no.lu hatta mesaj göndermenizi,
  • 0282 673 50 20 no.lu hattı aramanızı rica ederiz.