Kazanlara Yanıcı Madde Atmayınız!

28 Kasım 2019

Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Site Yönetimi olarak sanayi sitemizdeki çöp konteyner ve kazanlarına atık malzeme atılması yasak olduğunu sms yöntemiyle, web sitemizden ve Site Yönetimi ofisimizden dilekçelerle yazılı şekilde bildirilmiştir.

Yasak olmasına rağmen Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi BAKIM ONARIM 2. CADDEDE BULUNAN KAYIK ÇÖP KAZANLARIMIZA YANICI MADDE ATILMASI SONUCU KAYIK ÇÖP KAZANI ALEV ALMAYA başlamıştır. Durumu gören esnafımız, site yönetimi saha personellerimizi anında haberdar etmiştir.

Olay yerine giden site yönetimi saha personellerimiz itfaiyeyi arayarak olay yerine çağırmıştır. İtfaiye ekiplerinin titiz ve özverili çalışmaları neticesinde alev almaya başlayan kayık çöp kazanımız ivedi bir şekilde söndürülerek sanayimiz olası bir felaketten kurtarılmıştır.

Çöp konteyner ve kazanlarına usulsüzce atık atılmasına müsaade edilmeyecek; gerek özel güvenlik kameralarımız gerekse de personellerimizce tespit edilmesi halinde cezai işlem uygulanacaktır.

Konu ile ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye İşleri Daire Başkanlığı’na ve İtfaiye Ekibine teşekkürlerimizi sunarız