Hırsızlık Olayı!

17 Haziran 2019

Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Site Yönetimi bünyesinde anlaşmalı olarak faaliyet gösteren Karagöz Özel Güvenlik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. firması tarafından daha öncesinden sitemiz içerisinde akü hırsızlığı yaptığı güvenlik kameralarından tespit edilen ve 2 aydır kameralardan takip edilen şahıs 13/06/2019 Perşembe günü akşamı 20:00 sıralarında güvenlik personelleri Levent Mutlu ve Mehmet Akbalık tarafından güvenlik odası karşısındaki yolda park halindeki bir araca yaklaşarak aküsünü almaya çalıştığı sırada tespit edilmiştir.

Şahsa yaklaştıkları sırada motosikletine binerek kaçmaya çalışan şahıs güvenlik firmasına ait ekip otosuyla takip edilerek durdurulmuştur.

Şahıs güvenlik görevlilerine bıçakla saldırmış olup, yapılan müdahale sonucunda etkisiz hale getirilerek polise teslim edilmiştir. Yaşanan arbede esnasında güvenlik görevlisi Levent Mutlu elinden hafif şekilde yaralanmış olup, olay sonrası Çorlu Devlet Hastanesi’nde tedavisi yapılarak taburcu edilmiştir. Olayda dikkati ve takibi ile hırsızlık girişimini engelleyen başta anlaşmalı özel güvenlik firması Karagöz Özel Güvenlik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. olmak üzere, güvenlik görevlileri Levent Mutlu ve Mehmet Akbalık’a teşekkür eder, olayda yaralanan Levent Mutlu’ya acil şifalar dileriz.