DEVLET MALZEME OFİSİ MAL ALIM TOPLANTISI

21 Eylül 2021

Değerli Esnaflarımız, özellikle nihai ürün üreten firmalar, aşağıda belirtilen içerik ile birlikte yer ve tarihte yapılacak olan Bilgilendirme Toplantısına katılımların sağlanması hususunda gereğini rica ederiz.

‘’Sayın Valimiz Aziz YILDIRIM’ın Başkanlığını yürüttüğü, İlimiz Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurulu tarafından 20.08.2021 tarihinde, Ülkemiz Kamu Alımlarının yaklaşık ½15-20’sini gerçekleştiren Devlet Malzeme Ofisi, Tedarik yetkililerinin İlimize davet edilerek, Demlet Malzeme Ofisi tarafından ihtiyaç duyulan ürünlerin İlimiz firmalarından temin edilmesi için toplantı yapılması yönünde karar alınmıştır.

                Söz konusu toplantı İl Müdürlüğümüz ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası birlikteliğiyle 21.09.2021 tarihinde 14:00 – 17:00 saatleri arasında Çorlu Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda yapılacaktır.

                Devlet Malzeme Ofisi, Kamunun ihtiyaç duyduğu bilişim ürünlerinden, beyaz eşyaya, büro makine ve ekipmanlarından kırtasiyeye, mobilyadan tıbbi cihaz ve ürünlerine varana kadar (televizyon, buzdolabı, klima, yazıcılar, akü, çöp kovası, kolonya, şampuan, dezenfektan, mobilya, maske, bone, giyim eşyaları vb.) yaklaşık 25.000 adet farklı ürün satın alarak kamu alımlarının önemli kısmını gerçekleştirmektedir. Benzer şekilde bazı ürünleri de yurtdışından temin etmektedir.

                Hemen hemen her üründen alım yapan Devlette, satın alınabilir vb. sıkılaştırmada İlimiz sanayicilerini bilgilendirecektir. Ayrıca toplantı akabinde de ikili (B2B) iş görüşmeleri yapma imkanı oluşturulacaktır.''

Bilgilerinize, saygılarımızla Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Site Yönetimi.