Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yanındaki Alanda Yangın!

13 Haziran 2019

12 Haziran 2019 Çarşamba günü saat 16.45 sularında Zafer Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Armada City Satış Ofis binasının yanında yeşil alandaki uzayan kuru otların tutuşması sonucu ufak çaplı yangın çıkmıştır.

12 Haziran 2019 Çarşamba günü saat 16.45 sularında Zafer Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Armada City Satış Ofis binasının yanında yeşil alandaki uzayan kuru otların tutuşması sonucu ufak çaplı yangın çıkmıştır. Site yönetimi personelimiz tarafında çevremizde gerçekleşen bu olay karşısında bir an önce Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye’sine haber vermiş ayrıca personelimiz çevre sakinleri ile birlikte yangının başlangıcından ekiplerin müdahalesine kadar söndürme çalışmalarında bulunmuştur. Personelimizin itfaiye ekiplerinden aldığı bilgiye göre kavak polenlerinin tutuşması sonucu etrafındaki otları tutuşmuş yangın bu şekilde çıkmıştır.

Aynı durumun Sanayi Sitemizdeki yeşil alanlarda da gerçekleşmemesi için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile gerekli yazışmalara başlanmıştır. En kısa sürede yabani otların temizlenerek gerek yangın tehlikesinin önüne geçilmesi gerekse de çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi hedeflenmektedir.