Çöp Konteyner ve Kazanları

12 Ekim 2018

Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi-Site Yönetimi olarak Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile yapılan yoğun görüşmeler sonrasında, sanayi sitemizdeki çöp konteyner ve kazanları yenilenmiş...

Sitemiz içerisinde bulunan çöp konteynerleri ve kayık kazanlar ile ilgili olarak gelen şikayetler konusunda yapılan çalışmalar neticesinde; konu Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri ile görüşülmüş ve detaylandırılmıştır.

Esnafımızın çöp konteyner ve kayık kazanlara her türlü atığı ve çöpü bunun yanında inşaat molozları ile kimyasal atık sınıfına giren malzemeleri de gelişigüzel attığı tespit edilmiştir.

Temizlik işleri müdürlüğünün bu konuda tarafımıza ilettiği çöp konteyneri ve kayık kazanlarına sadece işyerlerindeki evsel atık denilen malzemelerin atılabileceği diğer tüm çöplerin ve inşaat malzemelerinin atılamayacağı, atanlar hakkında tespit yapılarak cezai işlem uygulanacağı tarafımıza iletilmiştir.

Bu sebeple işyerlerimizde çıkan inşaat molozu ve diğer atıkların işyerleri önlerine bırakılması ve bu konuda site yönetimimize haber verilmesi durumunda çok kısa sürede alınması ve atılması gereken yere götürülebileceğini bilgilerinize sunarız.

Tüm bu konular ile ilgili olarak: 0544 680 64 47 Eyüp bey ve site yönetimi: 0552 315 50 20 / 673 50 20 nolu telefonlara haber verilmesini rica ederiz.