08.12.2018 Tarihli Genel Kurul

10 Aralık 2018

Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi-Site Yönetimi 1. Genel Kurulunu 08.12.2018 tarihinde S.S Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Alt Kat Düğün Salonunda Saat 15.00’de kat maliklerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirdi.

Toplantı gündemde belirtilen program dahilinde gerçekleşti. Yoklama ve saygı duruşunun ardından divan heyeti seçimi gerçekleşti.  Kat malikleri divan heyetine genel kurul tutanağını imzalamaları için yetki verdi. Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Ali ÇİMEN açılış konuşması yaptı ve 2018 yılı faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 2018 yılı denetim kurulu raporu Denetim Kurul Üyesi Müjdat UYSALCAN tarafından okundu.

Site yönetimimizin 2018 yılı Genel Kurulu 08.12.2018 tarihinde S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifine ait alt kat düğün salonunda yapılmıştır. Son derece nezih bir ortamda geçen genel kurulumuzda sitemiz adına faydalı kararlar alınmıştır. Tüm kat maliklerine hayırlı olmasını dileriz.

  1. Gündemin 6. maddesi olan 2018 yılı faaliyetlerinden dolayı kurucu yönetim ve denetim kurulu ayrı ayrı yapılan oylamalar neticesinde oy çokluğu ile ibra edilmiştir.
  2. Gündemin 10. maddesi olan 2019 yılı tahmini bütçesi kabul edilmiştir. Hizmet katılım payı avansı bedeli konularının görüşülerek, karar alınması maddesi gereğince; Site Yönetimimizin genel ve daimi giderleri olan özel güvenlik giderleri, kamera bakım-onarım ve ilave kamera alımı giderleri, site bakım onarım ve peyzaj çalışma giderleri, saha personeli ücret, SGK ve vergi giderleri, iş sağlığı ve güvenliği giderleri, kısmen araç yakıt ve bakım onarım giderleri, elektrik, su, ptt, haberleşme, kırtasiye ve noter giderleri için her kat malikinin pay hesabına göre hesaplanmak üzere 1 pay = 50,00 TL aylık hizmet katılım payı avansı alınmasını, alınacak hizmet katılım bedellerinin 1 yıl olarak ( 12 ay ) Ocak 2019 ayından başlamak üzere Aralık 2019 ayı dahil olarak alınması oylamaya sunulmuş olup oy çokluğu ile kabul edildi.
  3. Gündemin 8. maddesi olan Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu ücret ve huzur haklarının belirlenmesi oy çokluğu ile kabul edildi.
  4. Gündemin 9. maddesi geçici yönetim kurulu üyeleri Ali ÇİMEN, İsmail GÜLEROĞLU Soner TEKİN, Bilgin ÖZTÜRK, Utku YELOĞLU, Gürsel TOPGÜL, Salih Nedim SEVER tarafından imzalanan toplam 32 sayfadan oluşan Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Site Yönetim Planı oy çokluğu ile kabul edildi.
  5. Gündemin 11.maddesi olan Demirbaş nitelikli yatırımlar ile ilgili olarak Kat Maliklerinin Katılım miktarının ve ödeme sürelerinin belirlenmesi ve karar bağlanması maddesi gereğince; Kamera Güvenlik odası sistemi ve reklam takları bedeli olan 345.000,00 TL. (Üçyüzkırkbeşbin)'nin hiç ödeme yapmamış kat maliklerinden alınması, yönetim kurulunca hesaplanarak pay hesabına göre 12 ay içerisinde tahsil edilmesine oy çokluğu ile kabul edildi.
  6. Gündemin 12. maddesi olan Yönetim Kuruluna, belirlenen Hizmet Katılım Payı avanslarının ihtiyaç halinde %20'ye kadar arttırılması hususunda yetki verilmesi maddesi çokluğu ile kabul edildi.
  7. Gündemin 7. maddesi olan 2019 yılında görev yapacak 7 asil, 7 yedek Yönetim Kurulu üyeleri ile 3 asil, 3 yedek

Mali konularda Serbest Mali Müşavir Hikmet Düzgören, hukuki konularda Avukat Sedat TEKNECİ konuşmaları ile kat maliklerini aydınlattılar.2018 yılı faaliyetlerinden dolayı kurucu yönetim ve denetim kurulları ibra edildi. Kat malikleri 2019 yılında görev yapmak üzere, yönetim ve denetim kurulu üyeliklerine;

Yönetim Kurulu Asil ÜyeleriYönetim Kurulu Yedek Üyeleri
Site Yönetimi Yönetim Kurul BaşkanıAli ÇİMENCem ALTIN
Site Yönetimi Yönetim Kurul Başkan Yardımcısıİsmail GÜLEROĞLUMurat ÖZOĞUZ
Site Yönetimi Yönetim Kurul Başkan YardımcısıGürsel TOPGÜLİrfan Murat SARIER
Sayman ÜyeSoner TEKİNCengiz ÖRÜN
Yönetim Kurulu ÜyesiUtku YELOĞLUErman KAYAN
Yönetim Kurulu ÜyesiSalih Nedim SEVERGökhan ATAKOL
Yönetim Kurulu ÜyesiBilgin ÖZTÜRKRasim SİLAHLI
Denetim Kurulu Asil ÜyeleriDenetim Kurulu Yedek Üyeleri
Murat TURNAMetin BABACAN
Müjdat UYSALCANFaik AKMAN
Ergin FINDIKMevlüt UĞUR

1 yıl süre ile seçtiler. Yoğun katılım ile gerçekleşen genel kurul dilek ve temennilerin okunması ile tamamlandı.